imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Google már iPhone-okat is bevet az MI fejlesztésnél


Tegnap a Google kiadott két olyan kísérleti appot, melyek új lehetőségeket nyitnak meg különböző felvételek elkészítése során, akár iPhone-nal is. Természetesen, nem csupaszív szeretetből tettek így. Az elkészült felvételek roppant sok infomációval szolgálnak számukra szoftver- és MI-fejlesztés terén.

A első app a Selfissimo, automatikusan készít fekete-fehér szelfiket, amint a kép alanya abbahagyta a mozgást. Ezt a kamera már pozolásnak érzékeli.

via GIPHY

A másik applikáció a Scrubbies névre hallat és videók szerkesztésében jeleskedik. A poén benne, hogy egyfajta scratcheléshez hasonlatos mozdulattal lehet szerkesztgetni a videó irányát, sebességét, stb.

Forrás: AppleInsider

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!