imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Greenpeace megint odaszúrt egy kicsit az Apple-nek


Jó pár év telt el azóta, hogy a Greenpeace keményen osztotta az Apple-t – azóta nyakba-főbe dicsérik a céget a környezettudatos törekvései miatt. Azért néha egy-egy sallert is kiosztanak. A probléma: túl nehezen javíthatóak az újabb készülékek, sőt, leginkább semennyire sem. Ez alól kivétel például az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus, amelyek viszont 7/10-es pontszámot kaptak a kijelző könnyű cserélhetősége miatt (a Greenpeace érdekes módon az iFixit értékeléseit veszi alapul). A környezetvédő szervezet online petíciót is indított, melyben az Apple-t, a Samsungot és az LG-t szólítják fel hogy időtállóbb és könnyebben javítható készülékeket tervezzenek.

(via 9to5Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!