imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gyártási forradalomra készül a Tesla


Elon Musk a Tesla negyedéves pénzügyi jelentés kapcsán beszélt arról, hogy a Tesla Model Y megreformálja majd az autógyártást. A cég CEO-ja csupán néhány szót ejtett a gyártási folyamat jövőbeni átalakulásáról, ami szerinte hihetetlen lesz. Igaz mindezt azután mondta, miután kiderült, hogy a cég rekord mennyiségű pénzt égetett el az elmúlt negyedév során. Bár ha Elon Musk Kurva Nagy Rakétájából indulunk ki, vagy az “őrült tudós” űrbe küldött Tesla Roadsterjét vesszük összehasonlításik alapnak, akkor a gyártósorok hatékonyságának növelése már nem is tűnik olyan nagy dolognak.

Forrás: The Verge

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!