imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Halott ember ujjlenyomatával akarták feloldani az iPhone-t a hatóságok


A Floridai rendőrség megpróbálta feloldani egy halott ember okostelefonját, a halott ujjlenyomatának használatával. Az eset több mint etikai kérdéseket vet fel.

Linus F. Phillip még márciusban hunyt el, amikor egy rendőrségi akció közben megpróbált elmenekülni a Largó-i benzinkútról. Intézkedés közben az egyik rendőr halálos lövéseket adott le, miközben Phillip megpróbált autójával áthajtani rajta.

Nem sokkal a halála után, a rendőrök feltűntek a temetkezési vállalkozónál, ahol Phillip teste elhelyezésre került és megpróbálták a halott ujjait felhasználva feloldani a telefonját. De mindhiába.

Úgy tűnik az áldozat különböző drogügyletekben is érintett volt, ezért lenne fontos a rendőség számára, hogy bepillantást nyerhessenek a készülékbe.

Forrás: Apple Insider

MacBook Air Retina most 3 év jótállással

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!