imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hamarosan az iPhone-unk is lehet egy PS4 kontrollere


Zajlik az E3, rengeteg új játékot és egyebet mutatnak be a kiadók. A Sony tegnap a „PlayLink” névre keresztelt fejlesztést leplezte le, mely a mobilkészülékeinket köti össze a cég konzoljával. Ezt mondták róla:

A PlayLink az okostelefonodat vagy táblagépedet, a tévédet és a PS4 konzolodat kombinálja, és olyan új játkok érkeznek hozzá, amelyek kihasználják a mobileszközök érintőkijelzőjét és kameráját – ujjmozdulatokkal, döntéssel, forgatással irányíthatsz, de még szelfiket is lőhetsz vagy rajzolhatsz, attól függ, miről szól a játék.

Kaptunk két videót is:

(via 9to5Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!