imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hamarosan a Dropbox is támogatja a Google Dokumentumokat


A felhőszolgáltató a blogján jelentette be, hogy hamarosan Google G Suit integrációval vértezik fel az előfizetők repertoárját. Így a Google Docs, a Sheets és a Slides is néhány kattintásra kerül a Dropbox felhasználóktól csakúgy, mintha Google Drive-ra fizettek volna elő. Ezt a lépést egyfajta meghátrálásnak is lehet értelmezni a Dropbox irányából, hiszen korábban próbálták bevezetni a saját szerkesztőjüket, látszólag kevés sikerrel.

A Google integráció pontos időpontját nem említi a bejegyzés, azt viszont igen, hogy a Gmail és a Hangouts is elérhető lesz a Dropboxból. Egyébként nem ők az egyetlen ismert online szolgáltatás, amely Google integrációt ígér, az egyre gyorsabban növekvő, főleg üzleti felhasználásra szánt Slack is hasonlókkal tartja fenn az ügyfelek figyelmét.

Forrás: Macstories

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!