imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Steve Jobs és a MacBook Air

Hamarosan érkezik Steve Jobs emblematikus garbójának második generációja


Steve Jobs nem sokat gondolkozott a ruhatárát illetően. Mindenki ismeri az emblematikus szettjét: fekete garbó, Levi’s 501 farmer, New Balance 991/992 sportcipő. A garbóból nagyjából 100 darab volt Jobs gardróbjában, tervezője Isszej Mijake. Most azonban jön a ruhadarab második generációja, melyet Mijake egyik tanítványa, Juszuke Takahasi álmodott meg. A neve Semi-Dull T, és egészen meglepő módon 60% poliészter és 40% pamut lesz az összetétele, 270 dollárért érkezik júliusban.

(via Bloomberg)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!