imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hamarosan megnyílik az első tajvani Apple Store, méghozzá nem is akárhol!


Az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy üzletet nyit Tajvanon – ez lesz az első a szigetországban. A nevéből (Apple 台北 101, vagyis Apple Taipei 101) az is kitalálható, hogy az ország egyik szimbólumának számító Taipei 101 felhőkarcolóban lesz az 1322 négyzetméteres, kétszintes bolt. Ez volt egyébként a világ legmagasabb épülete 2004 és 2010 márciusa között, vagyis mintha vonzódna az Apple az ilyen helyszínekhez (a Dubai Mallban lévő üzlet is kőhajításnyira van a Burdzs Kalifától).

(via 9to5Mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!