imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Harman Kardon hangszóróba költözik a Cortana


A Microsoft és a Harman leleplezte az új, közös fejlesztésben készülő Invoke hangszórót, mely a zenelejátszás funkcióján kívül a Microsoft digitális személyi asszisztensét is tartalmazza, ezen kívül Skype-hívásokat is bonyolíthatunk rajta keresztül, valamint a kompatibilis okosotthon-kiegészítőket is irányíthatjuk. Küszöbön az Amazon bejelentése is, úgy tűnik, felpörögtek az események a nem is tudom hogyan nevezzük kategóriában, állítólag az Apple is dolgozik valami hasonlón – lehet, hogy már le is maradtak?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!