imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Háromszorosára duzzasztja a chipgyártást a Samsung


Erről beszélt nemrégiben a dél-koreai mobilóriás egyik vezetője. Az elképzelés szerint a következő 5 évben a jelenleginél háromszor nagyobb lehet a Samsung chipgyártási biznisze, amivel a piaci negyedét birtokolnák. Ehhez valószínűleg azok a pletykák is nagyban hozzájárulnak, hogy az Apple megosztaná az iPhone 8 processzorainak gyártását a jelenlegi kizárólagos előállító TSMC és az ősrivális Samsung között. Előbbi jelenleg a piac több, mint 50%-át birtokolja, míg utóbbi alig súrolja a 8%-ot.

A Samsungnak már jelenleg is vannak kiemelkedő megrendelői, mint az Nvidia vagy Qualcomm, de az óriásnövekedéshez elengedhetetlen az Apple-lel való kooperálás, ami a hírek szerint össze is jöhet a cégnek becsalva az üzletbe az OLED panelek előállítását is. A Samsung egyébként már korábban is gyártott processzort az Apple-nek, 2015-ben az iPhone 6s-be kerülő chipeket szintén a TSMC-vel megosztva szállították.

(via Apple Insider)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!