imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hey Siri funkcióval és A10 Fusion processzorral jöhetnek az új iMac Prók


Guilherme Rambo szemei elől semmi sem bújhat el. A BridgeOS 2.0 kódjában túrkálva olyan kódrészleteket vélt felfedezni, melyek arra utalnak, hogy az új iMac Prók A10 Fusion chippel, valamint olyan Hey Siri funkcióval érkeznek, mely akkor is működne, ha a gép ki van kapcsolva.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en-gb”><p lang=”en” dir=”ltr”>Confirmed: &quot;Hey, Siri&quot; is coming to the Mac <a href=”https://t.co/Dw9bRAzbxD”>pic.twitter.com/Dw9bRAzbxD</a></p>&mdash; Guilherme Rambo (@_inside) <a href=”https://twitter.com/_inside/status/932023185075261441?ref_src=twsrc%5Etfw”>18 November 2017</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!