imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Híváselőzményeket és SMS-eket gyűjtött a Facebook az Androidosoktól


A hétvégén írtam nagy szembesülésemről saját internetes tevékenységemet illetően. Miután letöltöttem a Facebook által őrizgetett aktámat 8 évvel ezelőtti önmagammal és pár kellemetlen, kínos emlékkel futottam össze a nosztalgiavonaton.

Kiderült, én egész jól jártam.

Egyre több Androidos felhasználó számol be róla, hogy miután ők is letöltötték a dossziéjukat, olyan részletekre bukkantak, amihez képest kutyafüle az én IP-címeim tára. Kiderült, hogy az utóbbi időben a Facebook rákapott a híváslisták és a szöveges üzenetek gyűjtögetésére. Van, aki arról számol be, hogy körülbelül egy évre visszamenőleg mindent rögzítettek, másoknál “csak” a közeli családtagokkal, rokonokkal folytatott beszélgetéseket – ez utóbbi gyakorlat is felvet azért néhány továbbvezető kérdést.

Az iOS felhasználók ha miden igaz, megúszták ez a kört.

(via The Verge)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!