imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalosan is elköltözött az Apple


Az elmúlt években többször megemlékeztünk az Appel Park építkezési munkálatairól. Az új főhadiszállás terveit még Steve Jobs prezentálta 2011-ben, ami egy óriási területen fekvő, gigantikus űrhajóra emlékeztető, 100%-ban megújuló energiáról működő központot foglal magába.

Ami, akkor hihetetlennek tűnt, annak tavaly befejeződtek az építési munkálatai. 2017-ben már az iPhone bemutatóját is a Park területén, a Steve Jobs Theatherben tartották, így várható volt, hogy hamarosan szépen minden fejlesztőrészleg székhelyet vált.

Az Apple nem csak fizikailag, nemrég papíron is elköltözött az Infinite Loopról, a One Apple Park Wayre. Ezt több tech portál is kiszúrta, a részvényeseknek kedden kiküldött konferencia meghívókban már ez a cím volt feltüntetve a cég hivatalos központjaként.

Bár az alkalmazottak munkakörnyezete kifogástalannak tűnik, a hatalmas beltereket és az üvegfalakat nem minden dolgozó bírja idegekkel. Az épület terveit a cég vezető dizájnere, Jony Ive készítette, aki szokásához (és az Apple-termékekhez) híven minél nagyobb letisztultságra és természetközeliségre törekedett.

Akárhogy is nézem, én nehezen tudnám rosszul érezni magam egy ilyen helyen…

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!