imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalosan is elköltözött az Apple


Az elmúlt években többször megemlékeztünk az Appel Park építkezési munkálatairól. Az új főhadiszállás terveit még Steve Jobs prezentálta 2011-ben, ami egy óriási területen fekvő, gigantikus űrhajóra emlékeztető, 100%-ban megújuló energiáról működő központot foglal magába.

Ami, akkor hihetetlennek tűnt, annak tavaly befejeződtek az építési munkálatai. 2017-ben már az iPhone bemutatóját is a Park területén, a Steve Jobs Theatherben tartották, így várható volt, hogy hamarosan szépen minden fejlesztőrészleg székhelyet vált.

Az Apple nem csak fizikailag, nemrég papíron is elköltözött az Infinite Loopról, a One Apple Park Wayre. Ezt több tech portál is kiszúrta, a részvényeseknek kedden kiküldött konferencia meghívókban már ez a cím volt feltüntetve a cég hivatalos központjaként.

Bár az alkalmazottak munkakörnyezete kifogástalannak tűnik, a hatalmas beltereket és az üvegfalakat nem minden dolgozó bírja idegekkel. Az épület terveit a cég vezető dizájnere, Jony Ive készítette, aki szokásához (és az Apple-termékekhez) híven minél nagyobb letisztultságra és természetközeliségre törekedett.

Akárhogy is nézem, én nehezen tudnám rosszul érezni magam egy ilyen helyen…

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!