imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A HomePod drága? Ha régebbi Apple-hangszórót akarsz, jóval mélyebben kell a zsebedbe nyúlni!


Volt ám iPod Hi-Fi is, biztos néhányan emlékeztek rá. Nem aratott zajos sikert, drága volt és annyira nem szólt jól. Na de nem volt annyira drága, mint amennyiért most kínálnak egy bontatlan(!) darabot az eBayen: az ár 3000 dollár. Kíváncsi vagyok, tényleg megveszi-e valaki ennyiért. Ettől függetlenül úgy tűnik, az Apple-relivkiák igen jó befektetésnek számítanak, gondoljunk csak a 30 ezer dolláros tornacipőre, vagy a sokszor több százezer dollárért gazdát cserélő Apple I számítógépekre.

(via Cult of Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!