imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

HomePod klónt csinál a Sony


A Sony új otthoni hangszórója meglehetősen hasonló formavilágot képvisel, mint amit a HomePod – az Apple év végén megjelenő otthoni hangalapó asszisztense. Az eszköz a Google Asszisztenst fogja használni, a gyártó szerint pedig kíváló hangminőséget fognak képviselni, amivel van keresnivalójuk a folyamatosan telítődő piacon. Ellentétben a Google Home-mal, a Sony hangszórója gesztusvezérlést is fog kapni a hangalapú megoldás mellé, ami szerintem nem egy rossz elképzelés, hiszen mégis ki akar állandóan óbégatni egy hangszórónak, ami vagy veszi a lapot vagy nem.

(via The Verge

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!