imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hozdd létre saját AR profilod


Igen, mostantól már ilyen is lesz. Amióta az Apple bemutatta az ARKitet, nagyon felpörgött az amúgy is trendinek számító téma. Most egy kiterjesztett valósággal foglalkozó startup, a Blippar drukkolt elő egy új megoldással, amire ha rákapnak az emberek, még egészen új szintre helyezheti a közösségi média fogalmát.

A Blippar lényege, hogy miután az alkalmazással beszkenneltetjük az arcunkat mindenféle további személyes információkat adunk meg magunkról kis buborékokba írva (kedvenc emojink, YouTube videók, Spotify számok, legutóbbi twitter üzenet stb.) Miután létrehoztuk a profilt részei leszünk egy nagy közösségi adatbázisnak, így bárki leszkennelheti az arcunk, és már tud is rólunk mindent.

Hogy erre kinek van szüksége, azt nem tudom, de mondjuk egy kameraképes AR szemüveggel kiegészítve látom benne a fantáziát. Az app egyébként ingyenes.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!