imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Idén véget vethetnek a Lightning – Jack adapternek


Tudjátok annak a kis bigyónak, aminek egy ideális világban sosem szabadott volna a dobozba kerülnie. Legalábbis abban az idealizált világban biztosan nem, amelyben Jony Ive egy vezeték mentes világban jobban hisz, mint saját istenében. Márpedig az Apple ott tünteti el a zsinórokat, ahol csak alkalma adódik, ha pedig nem tartja valaki az iramot, akkor úgy jár mint én, aki a Lightning – Jack adatperre kényszerült.

Sok szempontból sem 100%-os megoldás számomra az AirPods, ezért egyelőre maradtam a hagyományos EarPods-nál, amit 2 éve Lightning végűre váltott az Apple és mellékelt egy szolid Lightning – Jack adaptert is. Szerencsémre egy halom Jack végű EarPods-om van tarcsiban, ezt az adaptert pedig a telefonom mellé kaptam, szóval semmi para.

Egészen eddig, hiszen a madarak azt csiripelik, hogy ez az apró ám de egyben hasznos és borzalmas kiegészítő már nem lesz az alapcsomag része. Egyébként külön is megvásárolható 3490 forintért, ha a jóslat bejön akkor pedig erre kényszerül majd aki maradna az ugyan kicsit öregecske, de bármivel kompatibilis Jack kábelnél. Most megyek és bevásárolok vezeték nélküli fülesből.

Forrás: 9to5mac

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!