imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így működik az iOS 12 Shortcuts alkalmazása


A legutóbbi fejlesztői bétába végre bekerült az egyik legizgalmasabbnak ígérkező iOS 12 funkció/alkalmazás, a Shortcuts is. Sajnos az említett izgalom inkább csak azokat az országokat érinti majd, akik anyanyelven tudnak kommunikálni Sirivel, hiszen a digitális asszisztens igencsak fontos szerepet kap az automatizálásra épülő újdonságnál. A Shortcuts egyelőre annyira exkluzív, hogy még a fejlesztők is csak meghívásos alapon próbálgathatják. Földi halandóknak egyelőre marad a videó, amiből rögvest itt is van egy:

(via AppleInsider)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!