imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen hangja lesz a HomePodnak!


A HomePod szoftverének szétcincálása során szerzett információk közül természetesen az új iPhone-ra vonatkozó adalékok vitték el a show-t. Ez rendjén is van így, a HomePod csak decemberben kerül piacra (már ha nem késik, mint az AirPods), az iPhone 8 meg valószínűleg szeptemberben.

De ez nem jelenti azt, hogy a HomePodról nem derültek ki érdekességek. Megtudtuk például, hogy egy 340×272-es kijelzőn fog bejelentkezni Siri világító gömbje, na meg feltehetően az alkalmazásikonok, időjárás jelentés, stb is. És ez még nem minden. Avery Magnotti fejlesztő most az audioOS-ből sikeresen kinyerte a HomePod UI hangjait, amelyeket meg is osztott a világgal. Íme:

Egész jók!

(via Cult of Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!