imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lehet az A12-es proci


Ugyan, még hónapok vannak hátra addig, hogy megtudhassuk, milyen újítások várhatók a 2018-as iPhone-okba kerülőc chipektől. Az A12 várhatóan legalább 20%-kal gyorsabb lesz, miközben 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

Ez a legkevesebb tevékenység növekedés, amit várhatunk, de az biztos, hogy az Apple következő eszközei mindenképp gyorsabbak lesznek.

A TSMC értesülései szerint az ez évi processzorok 7nm-esre csökkenhetnek 10nm-ről. Ez a távolság, ami a processzor két komponense közt található. A távolság csökkentésével nőhet a teljesítvmény, csökkenhet a felesleges hőtermelés és energiát takaríthatnak meg.

Forrás: Cult of Mac

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!