imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lesz a Google Térkép CarPlayen


Az Apple a WWDC-n jelentette be, hogy iOS 12 alatt lehetőségünk lesz külső navigációs alkalmazásokat is használni CarPlayen. Ez korábban nem így volt, ugyan a hangvezérlést tudta kezelni az Appel autókba szánt szoftvere, de a navigáláshoz minden esetben szükség volt a gyári Térkép alkalmazásra, ugyanis az nem támogatott külső gyártóktól érkező megoldásokat.

Az iOS 12 megjelenése után mindössze annyit kell majd tennünk, hogy feltelepítjük a kedvenc navigációs appunkat és reménykedünk, hogy a fejlesztő megadja hozzá a megfelelő CarPlay támogatást. Ennek egyelőre nem láttuk jeleit, de még az iOS 12 hivatalos megjelenése előtt exkluzív  képernyőfotókhoz jutottak hozzá a 9to5mac szerzői, íme:

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!