imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Indiegogón gyűjtenek egy Apple Newton dokumentumfilmre


A Newtonról mi is megemlékeztünk már egy hosszabb összefoglalóban, röviden a lényeg: az egyik első PDA volt a piacon, nem lett belőle azonban különösebben sikeres termék. Mind a mai napig van azonban egy elhivatott rajongótábora – nekik lehet jó hír, hogy egy elszánt csapat másfél órás dokumentumfilmet akar forgatni róla.

Az Indiegogo közösségi finanszírozó portálon kezdték el a mindössze 17 000 dolláros költségvetés összegyűjtését, ha támogatni szeretnéd őket, katt ide. A megjelenés 2018 február 27-re várható, ez a 20. évfordulója a termékvonal megszüntetésének.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!