imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyen szervizeli az Apple a Harvey hurrikán áldozatainak iPhone-jait


Hivatalosan meg nem erősített információ szerint az Apple ingyen vállalja a károsultak iPhone-jainak szervizelését. A 9to5mac olvasói információkra támaszkodva azt írja, hogy azok az érintettek, akiknek az eszközeik eláztak a hurrikán által előidézett áradásban vagy az evakuálás során sérültek, ingyen kármentesítést kapnak az Apple-től. A Harvey hurrikán eddig 47 áldozatot követelt és 43 ezer embernek kellett elhagynia otthonát a természeti katasztrófát követően. Az iTuneson keresztül szedett adományokból 1 millió dollárral támogatták a felhasználók az Amerikai Vöröskereszt munkáját, az Apple pedig további 2 millió dollárral járult hozzá az akcióhoz. Tim Cook, a cég vezérigazgatója korábban együttérzését fejezte ki a Twitteren az áldozatok és azok hozzátartozói felé.

(via 9to5mac)

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!