imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyen tévét a népnek!


Azt pletykálják, hogy nagy dobásra készül az Apple, ami a saját tartalomgyártási törekvéseit illeti. A CNBC értesülései szerint a cupertinóiak ingyen adnák a saját tartalmaikat minden felhasználónak, aki  iPhone-nal, iPaddel vagy Apple TV-vel rendelkezik. Ez nem is lenne rossz ajánlat tőlük, tekintve hogy olyan tartalmakról lenne szó mint például a Carpool Karaoke, amiért valószínűleg nem sokan fizetnének. A szóban forgó tartalmak jelenleg az Apple Music előfizető számára érhetőek el.

via MacRumors

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!