imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Interaktív HomeKit sarok került néhány Apple Store-ba


Azaz, pontosabban 46 Store-ba. Ha valaki nem tudta volna elképzelni milyen is egy valódi okos otthon, akkor az Apple segít neki egy kicsit beindítani a fantáziáját. Ahogy a képen is látszik a két monitoron 4 lakás belső terét látjuk, amit a kihelyezett iPhone-ok, iPadek és Apple Watch-ok segítségével vezérelhetünk. Az év végéig megtekinthető demó számos okos kiegészítőt hivatott bemutatni: többek között a Philips Hue termékcsaládot is, melyet az iSTYLE üzletekben most kedvezményes áron tudtok megvásárolni.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!