imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 12 -» horizontális Face ID támogatás


Na végre! A japán Mac Otakara blog megpörgette a jósgömböt, és egy megbízhatónak mondott forrástól azt az információt kapta, hogy az iOS 12 végre elhozza majd a Face ID horizontális üzemmódját. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire várt és egyben elvárt “funkció” – igazából az az érthetetlen, hogy eddig miért nem volt (ezek szerint hardveres akadályok nem voltak).

Szóval akik esetleg autós tartóban vagy bármi más olyan helyzetben használták a telefont, amikor annak elforgatva kellett volna felismernie gazdáját, az iOS 12 bemutatásától kezdve megúszhatják a nyakhúzódást.

#suchfeature #veryfunkció #soinnovation

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!