imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPad helyett ePadot mutat be holnap az Apple?


Nemrég összeszedtük, hogy mire érdemes számítani a holnapi ‘tanulmányi kirándulás” eseményen. Nagyon fontos, hogy nem lesz élő közvetítés, felvételről lehet majd megnézni a prezentációt, a középpontban pedig az oktatás fog állni. Osztottunk, szoroztunk, végül pedig arra jutottunk, hogy holnap egy új, olcsóbb iPadet fog bemutatni az Apple.

Ahogy előző cikkünkben is írtuk ez a stratégia tavaly már bejött az Apple, idén is hasonlóra készülhetnek, de talán nem ennyire egyszerű a történet. Emlékezzünk vissza az eMac-re, amit az Apple 2002-ben adott ki és kizárólag oktatási célra volt megvásárolható. Ez az első generációs iMac egy kicsit egyszerűsített, olcsósított változata volt.

A mögöttes motiváció pedig az volt, hogy a gyerekek ne PC-ken sajátítsák el a számítógépes ismereteket, helyettük Macet használjanak, és később, amikor saját számítógépet vásárolnak, akkor is az Apple mellett tegyék le a voksukat. Nehéz lenne visszavezetni, hogy ez a stratégia végül működött-e, viszont mára az Apple víziója szerint az emberek többségének bőven elég egy iPad is számítógép helyett.

Ezért az is megeshet, hogy ugyan lesz olcsóbb iPad, ami inkább ePad, ami kizárólag oktatási intézmények részére készül. A holnapi esemény körül sok-sok kérdőjel kering, kíváncsian várjuk melyik elképzelés lesz végül a befutó.

Forrás: 9to5Mac

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!