imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 8 júniusban?


A JPMorgan elemzője szerint, az Apple már a jövő hónapban esedékes WWDC-n bemutatja az iPhone 8-at, de majd csak ősszel kezdik el forgalmazni.

Majd ha piros hó esik!

Bár korábban még tényleg a nyári WWDC-n mutatták be az iPhone-okat és a forgalmazást is nyáron kezdték, később az Apple eltolta a bemutatókat őszre, hogy maximalizálják az eladásokat a karácsonyi szezonban. Ha most az Apple bemutatná az új iPhone-t, gyakorlatilag kinulláznák az iPhone eladásokat. Nagy tétekben tehát senki ne fogadjon a jövő havi bemutatásra, valószínűleg csak beverte a feját a JPMorgan elemzője.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!