imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone-nal készült az olasz National Geographic címlapfotója


Hiába a profi, több millió forintot érő fotósfelszerelés, ha a legfontosabb pillanatban nem lehet nálad. Vagy, mert nehéz a szállítása vagy egyszerűen nincs elég helyed és idő a tökéletes pillanat megörökítésére. Ilyen esetekben az iPhone kamerája életmentő lehet, nem volt ez másképp Alessandro Barteletti esetében sem, aki a telefonjával készítette el a Nation Geographic címlapfotóját. A sorozat Paolo Nespoliról készült, aki 60 évesen készül 6 hónapot eltölteni az űrben, az ismeretterjesztő lap fotóriportere pedig a felkészülés pillanatait akarta lencsevégre kapni, amikor hely és idő szűkében végül is az iPhone-ja segítségével készítette el azt a fotó, ami végül címlapra került.

(via Cult of Mac)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!