imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ismét Blush Gold iPhone X-et pletykálnak


Viszont ezúttal nem teljesen alaptalanul. Tavaly ilyenkor 3 színben vártuk az új, edge-to-edge iPhone-t, ezek közül a Blush Gold volt, ami végül lemaradt az Apple palettájáról. A hír újra szárnyra kapott, Ben Geskin egy Twitter-posztja szerint egy D21A számozású rozsda árnyalatú arany érkezik idén. Tette ezt a megállapítását egy kiszivárgott SIM tálcából, amely már ilyen árnyalatban gördült le a gyártósorról.

A hírt kezeljük még pletyka szintjén, hiszen ez valójában egy Rose Gold iPhone torzított változata is lehet. Hozzátéve azt is, hogy az új színárnyalatok bemutatása egyáltalán nem áll távol az Apple-től. 2013-ban például az iPhone 5s, ami a Home gombot kivéve megszólalásig hasonlított az iPhone 5-höz már arany színben is megvásárolható volt, majd jött az iPhone 6s és SE, amik a rózéaranyban is megjelentek.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!