imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ismét megjelent az iOS 12.1!


Az Apple közelmúltban kiadott idei olcsósított iPhone modellje is megkapta az iOS 12.1-es szoftver verziót. Ez a frissítés elérhetővé teszi a csoportos FaceTime videohívásokat, a dual sim támogatást, és javítja az előlapi kamerával tapasztalható “beauty effektet“.

A frissítés így mostmár mindenki számára elérhető. A frissítés mérete modellenként eltérő lehet, iPhone XS-en 157,5 MB volt korábban. Letöltéshez, mint mindig, most is a Beállítások » Általános » Szoftverfrissítés menüpontba kell ellátogatni.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

(via Apple Insider)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!