imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ismét megjelent az iOS 12.1!


Az Apple közelmúltban kiadott idei olcsósított iPhone modellje is megkapta az iOS 12.1-es szoftver verziót. Ez a frissítés elérhetővé teszi a csoportos FaceTime videohívásokat, a dual sim támogatást, és javítja az előlapi kamerával tapasztalható “beauty effektet“.

A frissítés így mostmár mindenki számára elérhető. A frissítés mérete modellenként eltérő lehet, iPhone XS-en 157,5 MB volt korábban. Letöltéshez, mint mindig, most is a Beállítások » Általános » Szoftverfrissítés menüpontba kell ellátogatni.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

(via Apple Insider)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!