imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ismét új iPadekre utaló jeleket találtak


Az Apple újra több eszközt is beregisztrált az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál, melyet a szemfüles Consomac, csak úgy mint tavaly, idén is szemmel tart. A törvényi szabályozás szerint azokat az eszközöket, melyek valamilyen titkosítást alkalmaznak, már a megjelenésük előtt be kell jegyezetetni. Korábban már buktak így le a tavalyi WWDC előtt MacBookok, iPhone-ok és az AirPods is.

A legújabb bejegyzések szerint most két új iOS 11-et futtató Apple tablet került bejegyzésre, az A1954 és A1893 modelszámú eszközök. Ebből arra következtethetünk, hogy két új iPadis úton van.

Forrás: 9to5Mac

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!