imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az eddigi legvalóságosabb iPhone 8 dummy


Valószínűleg az Unbox Therapy csatornán tevékenykedő kollégánál nem igazán tud senki jobban csomagokat bontogatni, de azt is meg kell hagyni, hogy eddig az ő videója mutatja be a legszemléletesebben miért is lesz állati menő az iPhone 8. Vagy iPhone Edition. Vagy iPhone X. Fene se tudja, hogy fogják hívni, de az egyszerűség kedvéért maradjunk a 8-nál.

Szóval, a napokban azon kalandoztak a gondolataim, hogy mi lenne, ha nem a csúcs modellt választanám szeptemberben, hanem inkább az okostelefonok közt már-már old school kinézetű, keretes (úristen, de gáz) iPhone 7s Plust. De az ilyen videók láttán kicsit mindig észhez térek, majd meglátjuk mit hoz a jövő (és, hogy mennyiért fogja vesztegelni az Apple az iPhone 8-at).

Addig is van még pár akciós iPhone 7 az iSTYLE-ban, most még nem késő lecsapni rá.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!