imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az első működő iPhone 8 klón!


Az EverythingApplePro néven futó YouTube felhasználó osztotta meg a csatornáján azt a videót, amin egy iPhone 8-nak látszó tárgy életre kel. Az még hagyján, hogy máris piros színben, de előről nem igazán sikerült lekoppintani a már létező dummy telefonokat. Mondjuk ez érthető, hiszen olyan káva nélküli iPhone-t, amit az Apple-től várunk idén nem lehet megcsinálni néhány dollárból. A videó készítője le is tesztelte a száz dolcsis hamisítványt, ami nyilván ajtótámasznak sem jó, de vigasztaljon mindenkit az, hogy nemsokára itt a szeptember és végre mindent megtudunk az új iPhone-okról. Szóljatok, ha találtok olyan oldalt, ahonnan ehhez hasonló csodát rendelhetnénk!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!