imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az IFA idei legnagyobb találmánya


Azt hitted, hogy az átlátszó tévék lesznek idén a legmenőbb kütyük az IFA-n? Ki kell, hogy ábrándítsalak. Szerény véleményem szerint az óriási tech-őrület közepette a tokaeltávolító mindent visz. Kinézetre pont úgy néz, mintha eredetileg okosepilátornak indult volna a projekt és csak később változtak volna a tervrajzok. De, a lényeg, hogy ez a kütyü azt ígéri, egy napi 60 másodperces tokamasszírozás által úgy megerősödnek az izmok, hogy a toka köddé válik. Ez innováció, kérem szépen!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!