imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az ötödik iOS 11.4 béta


A tegnapi nap folyamán napvilágott látott a készülőfélben lévő iOS 11.4 legújabb béta kiadása. Ez már az ötödik a sorban, valószínűleg még a WWDC előtt indulhat az éles menet is. A verziót fejlesztők és public beta teszterek egyaránt tölthetik.

Ahogyan az lenni szokott, ezzel egy időben befutott a macOS aktuális bétája is a 10.13.5 személyében, amely szintén elérhető már a public bétát használók számára is.

Egetrengető újdonságokról nem tudunk, és sejtésem szerint az iOS 12-ig már nem is nagyon kerül bele semmi vadító a rendszerbe. Mondjuk a majd’ egy éve beígért iMessage iCloud szinkronizációt már szívesen látnám, de sebaj…

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!