imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az új BMW i3 és a sportosabb i3s


A találgatások beigazolódtak, a BMW két új elektromos autót mutatott be: a ráncfelvarrot i3-at és annak sport kivitelét, az i3s-t. Az alapmodellben technikailag semmi változás sincs a legutolsó frissítéshez képest, a külsőt és belsőt tekintve már annál inkább. Főleg a lámpákon és a lökhárítókon a legszembetűnőbb az átalakulás, az összkép egy kicsit dinamikusabb lett, főleg, hogy az i3s-t valamivel lejjebb is ültették. Az új járgányokat a Frankfurti Autókiállításon lehet majd először megnézni szeptemberben. Handrás részletesebb blogposztjáért és további villanyautózással kapcsolatos tartalmakért erre tessék.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!