imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

James Bondra verné el fagyipénzét az Apple


Ha a Disney-Lucasfilm üzletkötés után nem ért instant szívinfarktus arra gondolván, hogy egy közel tökéletes franchise-t tehet tönkre az animációs filmek királya, akkor majd ez megteszi a hatását: felvásárolná a James Bond jogait az Apple. Szerencsére nem kívánják a saját szájízükre formálni a filmet (legalábbis eddig ez a terv), csupán azt szeretnék, ha bekerülhetnének az általuk nyújtott műsorok közé a James Bond filmek (vélhetően az Apple Musicban, hiszen az iTunes Moviesban elérhetőek). Nem az Apple az egyetlen cég, mely szemetet vetett a 007-esre. Az Amazon is igencsak nyújtózkodik a film után, de az újonnan verbuvált vezetőségi tagok, Zack Van Amburg és Jamie Erlicht csúcsfigurái lehetnek az üzlet megkötésének, mellyel az Apple bebiztosíthatja pozícióját. A James Bond filmek körülbelül 2 és 5 milliárd dollár közötti összeget érhetnek meg az alkotóknak.

 

(via Mac Rumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!