imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Játékok igazán édesszájúaknak


Ha idén csak virgácsot kaptál a Mikulástól vagy fél fogadra sem volt elég a csoki, amit a cipődben landolt és a vércukorszinted még nincs az egekben, akkor ezeket a játékokat neked találták ki. Íme a legédesebb nyalánkságok:

Candy Crush Saga: Az elmaradhatatlan,  már óvodás korú Candy Crush-ról nem is olyan régen egy hosszabb cikkben emlékeztünk meg, de semmiképp sem maradhatott ki a listából a cukros játékok királya.

Cookie Jam Blast: Gyakorlatilag a Candy Crush süteményes kistestvére.

Pancake – The Game: Ne gondold azt, hogy attól még, mert az életben megy a palacsinta dobálás, itt is feltétlen menni fog. Ugyan egy gombos játékról van szó, de egészen jól el lehet vele szórakozni.

Campfire Cooking – Ha önmagában nem lenne elég nehéz tökéletes pillecukrot sütni, akkor ezt még csak tetézik azok a feladatok, amiket közben meg kell oldanod.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!