imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jelentem, fain a Mojave


Pár óra tesztelés után azt tudom mondani, hogy az én használati szokásaimmal egyelőre pontosan ugyanolyan stabil a macOS Mojave béta, mint a legfrissebb High Sierra. Néhány appnál még akadnak kompatibilitási gondok, illetve a Safari bővítményeim nagyja letiltásra került (ez azért fáj egy kicsit), de az újítások öröme egyelőre feledteti velem a fájdalmat. Azért lennének még ötleteim, hova fejlődhetnének a funkciók a végleges kiadásra, de ezt már a Feedback appon keresztül intézem.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!