imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jelentős hibát orvosol a watchOS 5.1.1


Megjelent a watchOS 5.1.1, ami egy súlyos hibát orvosol azoknál a usereknél, akik lefagyást tapasztaltak a rendszerfrissítés közben. Mindenkinek ajánlott a javítócsomagot feltelepítenie a támogatott eszközökre.

Az Apple a következőket írja a frissítésről:

  • Az Apple Watch Series 4 automatikusan kapcsolatba lép a segélyszolgálatokkal, ha Ön egy súlyos esést követően egy percig nem mozdul meg. A Watch most már egy üzenetet is lejátszik a segélykérést fogadónak, amelyben értesíti, hogy az Apple Watch súlyos esést észlelt, és megosztja az Ön koordinátáit, ha azok rendelkezésre állnak.
  • Kijavít egy olyan problémát, amely néhány felhasználónál az Adóvevő alkalmazás hiányos telepítését okozhatta
  • Megold egy olyan problémát, amely néhány felhasználónál megakadályozta, hogy az Adóvevőn meghívásokat küldjenek és fogadjanak
  • Kijavít egy olyan problémát, amely miatt néhány előzőleg megszerzett Tevékenység-díj nem jelent meg a Tevékenység alkalmazás Díjak lapján néhány felhasználónál.

A linkekre kattintva további cikkeket olvashatsz az Apple Watch-ról és a watchOS 5-ről.

(via MacRumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!