imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jöhet az órát töltő tok


Az Apple számára ma megadtak egy szabadalmi kérelmet, mely az Apple Watch számára kialakított töltő tokról szól, mely ez esetben olyan lehetne, mint az AirPods tokja. Egy hely, ahol egyszerűen tárolható lenne az óra, ha nincs éppen használatban és még töltené is. A design nagyban különbözne attól a toktól, mint amit az eredeti 10 000 dolláros Apple Watch Edition-höz adtak.

Ugyan egy töltő doboz sokkal inkább lehet hasznos olyan eszközök esetén, mint az AirPods. Az óra leginkább egész nap az emberen van. A szabadalom az óra mellett még helyet biztosítana még egy szíjnak is.

Forrás: 9to5Mac

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!