imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jön a My Chill Mix az Apple Music felhasználóknak


Az Apple Music „Önnek” részlegében eddig két válogatást találhattunk az oldal tetején: a My Favorites Mix a kedvenc zenéinkből összeállított lejátszási lista volt, a My New Music Mix pedig minden pénteken ajánlott olyan új zeneszámokat, amelyek a profilunk alapján tetszhetnek nekünk. Ez egészült ki néhány felhasználónak (például nekem) a My Chill Mix összeállítással, mely vasárnaponként frissül (pont időben a szombati ereszd-el-a-hajamat után), és lazulósabb, nyugisabb számokat ajánl az általunk hallgatott stílusokból.

(via The Loop)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!