imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jön iPhone-ra a Nintendo Switch Online app


Erre lesz ugyanis szükség ahhoz, hogy az online több játékos módra épülő játékoknál, mint a hamarosan megjelenő Splatoon 2 közben is cseveghessünk a játékostársakkal. A Nintendo tegnapi bejelentése szerint az alkalmazás a játék megjelenése napján élesedik majd, azaz július 21-től lesz elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban. A hanghíváson kívül az appon keresztül meghívhatjuk majd a haverokat a játékba, illetve valós időben láthatjuk majd, hogy éppen ki mivel játszik. A szolgáltatás egyelőre ingyenes lesz, de 2018-tól évi 20 dollárunkba fog fájni.

A Nintendo egyébként egy fura szerkezetet is piacra fog dobni, ami a Switch-ből és a telefonból érkező hangot egy átalakító segítségével egyetlen kimenetre vezeti. A kép alapján ez nem tűnik valami innovatív megoldásnak és az is kérdéses, hogyan fogják ezt megoldani a jack nélküli iPhone-okon.

(via Apple Insider)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!