imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jönnek a „szponzorált dalok” a Spotify-ba


Kell a pénz a Spotify-nak, ez nem kérdés, a befektetők egyre türelmetlenebbek, mivel a cég még sosem termelt nyereséget. Most egy új bevetélei forrást kezdtek tesztelni: a „szponzorált dalokat”. Ezek a lejátszási listák tetején jelennek meg. Több felhasználó elég ideges lett, mivel alapesetben akkor is látjuk ezeket, ha fizetünk a szolgáltatásért – igaz, a fizetős felhasználóknak kikapcsolható. Egyébként elsőre semmi nem mutatja, hogy ez reklám lenne, ha elindítjuk a lejátszást, akkor hívja fel rá a figyelmünket az app.

(via TechCrunch)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!