imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jony Ive elárulta mit szeretne legközelebb tervezni: egy folyékonyszappan-adagolót!


Jony Ive sok mindent tervezett már (no, azért nem egy Marc Newson), és az utóbbi időben ki-kikacsingtag a technológia világából – gondoljunk csak az Apple Park bútoraira, vagy az új Apple Store dizájnokra. Nemrég megjelent egy, a Norman Foster Alapítvány által rendezett konferencián, ahol válaszolt pár kérdésre.

Az egyik az volt, hogy milyen futurisztikus terméket tervezne legközelebb. A válasz pedig: egy folyékonyszappan-adagolót. Hogy miért? Azért, mert Jony szerint jelenleg nincs egy épkézláb megoldás ebből a piacon, és ez bizony napi szinten nagyon zavarja őt. Így hát lehet, hogy a közeljövőben az Apple Park mosdóiban a világ legcsodálatosabb szappanadagolójából nyomhatják majd az ott dolgozók a kezükre a szappant. (via Cult of Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!