imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Júliusi Apple Park drónvideó


Új hónap, új Apple drónvideó, szokás szerint Matthew Roberts-től. Még mindig lázasan folyik a munka a parkosítást illetően, de kezd egész pofás lenni a cég új központja. Időközben a felvételeken úgy tűnik, hogy elkészült a Steve Jobs Theater, illetve a drónos felvételeken feltűnik a látogatók számára készült központ is, amely egyben kávézóként és Apple Store-ként is fog funkcionálni. Ahogy az Apple ígéretet tett rá, az Apple Park telkén henyélő történelmi csűr még még mindig áll. Az épületet egyelőre ponyva fedi, valószínűleg ennek a felújításán is dolgoznak még a munkások.

(via 9to5mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!