imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Retina MacBook Air

Teszteltük a méltó trónörököst!

Június első hetében lehet az idei WWDC


Azoknak az olvasóinknak, akik évről évre nyomon követik az Apple fejlesztői konferenciájának nyitóprezentációját, egyelőre még csak halványan, de érdemes feljegyezniük június 4-ét. Ugyanis a MacRumors számításai szerint 4-8 között a legesélyesebb a rendezvény megtartása. A 2000-es évek eleje óta hagyományosan júniusban kerül megrendezésre a WWDC, ahol az Apple lerántja a leplet a macOS és iOS rendszerek újdonságairól, a fejlesztőkre vonatkozó legfontosabb újításokról és rendszerint új termékeket is érkeznek.

A MacRumors egy névtelen, de megbízható forrásból értesülve úgy tudja, hogy sok-sok év után a WWDC visszatér a McEnery Convention Centerbe. Az oldal szerkesztői utánajártak, hogy mely időszakokban foglalt a rendezvényközpont, és mely hetek alkalmasak arra, hogy megtartsák a jellemzően 5 napos eseményt. Ezek alapján azt kapták, hogy ha az Apple tartja a hagyományokat, és idén is júniusban lesz WWDC, illetve a megbízhatónak titulált forrás állítása is beigazolódik, akkor a nyár első hetére várható a fejlesztői konferencia.

Forrás: MacRumors

iPhone XR | Részletre is

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!