imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Június első hetében lehet az idei WWDC


Azoknak az olvasóinknak, akik évről évre nyomon követik az Apple fejlesztői konferenciájának nyitóprezentációját, egyelőre még csak halványan, de érdemes feljegyezniük június 4-ét. Ugyanis a MacRumors számításai szerint 4-8 között a legesélyesebb a rendezvény megtartása. A 2000-es évek eleje óta hagyományosan júniusban kerül megrendezésre a WWDC, ahol az Apple lerántja a leplet a macOS és iOS rendszerek újdonságairól, a fejlesztőkre vonatkozó legfontosabb újításokról és rendszerint új termékeket is érkeznek.

A MacRumors egy névtelen, de megbízható forrásból értesülve úgy tudja, hogy sok-sok év után a WWDC visszatér a McEnery Convention Centerbe. Az oldal szerkesztői utánajártak, hogy mely időszakokban foglalt a rendezvényközpont, és mely hetek alkalmasak arra, hogy megtartsák a jellemzően 5 napos eseményt. Ezek alapján azt kapták, hogy ha az Apple tartja a hagyományokat, és idén is júniusban lesz WWDC, illetve a megbízhatónak titulált forrás állítása is beigazolódik, akkor a nyár első hetére várható a fejlesztői konferencia.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!