imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Két éven belül itt a hajlítható iPhone


Legalábbis ezt állítja Merrill Lynch, a Bank of America elemzője. Értesülései szerint a készüléket valamilyen ázsiai partnerrel vállvetve fejleszti az Apple. Azt állítják, hogy körülbelül két év múlva lát majd napvilágot a csoda, értelemszerűen teljesen új dizájnnal. Ha ez igaz, akkor egyben azt a következtetést is levonhatjuk, hogy az iPhone X dizájnja még két évig jellemező lesz az iPhone-okra. Mondjuk ez az iPhone 6 – iPhone 7 (és kicsit még a 8) időszakon edzett felhasználóknak talán nem lesz akkora érvágás.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!