imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kétmillió munkahely köthető az Apple-höz az USA-ban


Legalábbis a cég ezt matekozta ki, és az eredményt büszkén hirdeti egy erre a célra létrehozott weboldalon. A kétmillió így áll össze: 80 000 Apple-alkalmazott + 450 000 alkalmazott a beszállítóknál + 1 530 000 az App Store ökoszisztémához köthető munkavállaló. Szépen államok szerint is lebontják az eredményeket, ráadásul minden államhoz mutatnak pár appot, amiket ott fejlesztettek.

Az oldalról az is kiderül egyébként, hogy az Apple a saját alkalmazottainak számát megtizenhatszorozta az elmúlt 18 évben – nagy részük persze a közel 300 helyi Apple Store valamelyikében dolgozik. Ha valakit érdekel, a számokat errefelé lehet böngészgetni. (Létezik egyébként egy európai párja is az oldalnak, ott 1,46 milliós számot hoztak ki.)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!